Maak kennis met ons team

Bij Muziekschool Otten hechten we waarde aan persoonlijke aandacht, op maat gemaakte lessen en vooral heel veel plezier in het maken van muziek. Onze docenten worden ook op deze punten geselecteerd en gecoacht. Op deze pagina stellen zij zich aan je voor. Maar wil je ze echt leren kennen, dan zul je toch echt op muziekles moeten komen.

Wij hopen jou te ontmoeten bij Muziekschool Otten. De muziekschool waar iedere leerling er toe doet en een plek mag vinden om zijn of haar talenten volledig te ontwikkelen.

Johan Otten

Johan Otten

Eigenaar en Docent

Johan is de man achter de muziekschool. In 2010 kreeg hij het idee om een muziekschool op te zetten die een regionale functie zou vervullen. Een muziekschool die kwalitatieve en persoonlijke lessen aanbiedt voor betaalbare prijzen. Wat ooit eens als hobby is begonnen werd een regionale muziekschool.

Johan geeft binnen de muziekschool de lessen: gitaar, drumstel/slagwerk, piano, keyboard, accordeon, bandvorming. Johan is daarnaast actief betrokken als leadzanger en gitarist van de band Rinon. In het verleden is Johan drummer geweest van de band Impact, waarbij hij ook backing vocals verzorgde. Daarnaast speelde hij de hoofdrol in de musical Newsies en heeft hij aan diverse muziekprojecten deelgenomen.

Irene Mol

Docent zang, piano en accordeon + Koor dirigent

Meer informatie volgt.

Mariska Waijerink

Mariska Waijerink

Docent gitaar

Hallo!

Mijn naam is Mariska Waijerink en sinds februari 2018 afgestudeerd aan Saxion Hogeschool als Forensisch onderzoeker. Daarnaast werk ik al bijna 8 jaar met veel plezier in Attractie- en vakantiepark Slagharen.

Nu hoor ik je denken hoe kom je dan uit bij een muziekschool?

Muziek is altijd al een grote passie van mij geweest. Ik heb altijd al een keyboard gehad en daar kwamen vervolgens een paar gitaren en een ukelele bij.

Toen ik 20 was kwam ik tot de conclusie dat ik weinig tot geen vooruitgang meer zag in mijn muzikale vaardigheden en heb er toen voor gekozen om me in te schrijven bij een muziekschool, Muziekschool Otten. Hier ben ik begonnen met gitaarlessen en ben ik vervolgens overgestapt naar pianolessen.

Qua muziek ben ik breed georiënteerd en vind ik veel verschillende stijlen leuk, van rock tot pop tot klassiek en van alles daar tussen en omheen. Ik sta dan ook altijd open voor input van leerlingen en zal deze input tijdens mijn lessen gaan gebruiken. Ik vind het belangrijk dat iedereen plezier kan beleven aan muziek maken, hier haal ik voldoening uit en dit motiveert mij om les te geven.

Ik hoop dat ik hiermee de hierboven genoemde vraag heb beantwoord. Want zeg nou zelf, wat is er leuker dan van je hobby je werk maken?

Samuël van Leussen

Samuël van Leussen

Docent Piano, Zang en Bandvorming

Samuël is een bijna afgestudeerde toetsenist/pianist aan de Podiumacademie van het ROC van Twente. Een ondernemende jonge man die veel bezig is met het verbeteren van muzikale producties, zowel digitaal als instrumentaal. Daarnaast treedt hij veel op. Band coaching en ondernemerschap in de muziekwereld is wat zijn interesse wekt.

Enthousiast Het enthousiasme van Samuël komt niet alleen terug op het podium, maar ook in de samenwerking richting een productie. Ten alle tijden is hij enthousiast, niet alleen op de bühne maar ook achter de schermen is hij altijd gemotiveerd. Als deze enthousiaste jonge podiumtijger het podium betreedt, dan gaat er een knop om en is het entertainen van het publiek en de luisteraar een feit.

Begin Samuël begon met drummen toen hij 4 jaar was. Hij volgde de lessen op het Kaliber Kunsten School in Almelo. Hij stopte met drum les toen hij 10 jaar was. Toen hij 12 jaar was, nam Samuël pianoles bij Muziekschool Otten. Hij heeft 2 jaar les gehad, maar door z’n nieuwe studie; Toerisme, toen der tijd, kon hij niet langer op les komen. Al na een half jaar beëindigde hij de studie Toerisme, en deed auditie op de Podium Academie op het ROC van Twente.

Heden Samuël zit momenteel in het laatste leerjaar van zijn studie, en maakt zich  klaar om te gaan afstuderen dit schooljaar. Daarnaast volgt hij Minor lessen op Artez Conservatorium. Naast zijn studie heeft hij piano- en zangles. 

Toekomst Samuël is inmiddels toegelaten op het conservatorium.. Zijn doel is om nog lang door te studeren in de muziek en hier veel leer uit mag halen. Hij hoopt zijn liefde voor muziek over te brengen aan iedereen die hij tegenkomt. ­

Lesgeven Samuël wil graag zijn liefde voor muziek overdragen aan de leerlingen, en ze door een leuke, gezellige en leerzame les de plezier en enthousiasme laten beleven door het maken van muziek.

De belangrijkste punten voor een succesvolle les volgens Samuël is het hebben van plezier, concentratie en humor.

× WhatsApp met ons