Muziekschool Otten heeft 2 nieuwe docenten aangenomen!

We zijn super blij met 2 nieuwe docenten binnen de muziekschool. Op deze wijze kunnen we aan nog meer leerlingen ruimte bieden. De docenten zullen zich de komende week beiden ook aan jullie voorstellen in een kort berichtje. Maar we willen jullie graag nu al het goed en nieuws vertellen.

Voor de beginnersgitaarlessen hebben we aangenomen: Mariska Waijerink. Wij kennen Mariska als een hele goede gitarist en hebben haar tijdens de proeflessen gezien als een goede en persoonlijke docent. Ze heeft oog voor de leerling en geeft op haar eigen wijze goed les. We hebben op dit moment ook een speciale aanbieding voor iedereen die voor de zomervakantie nog wil starten met gitaarles! Meld je voor 6 juni aan en start op 7 juni om 17.00 met gitaarles! Je betaalt dan geen 100 euro voor de eerste 10 lessen, maar slechts 80 euro (DAT BETEKENT 2 GRATIS LESSEN!!!)

 

De tweede docent die we hebben aangenomen is Samuël van Leussen. Een jonge docent waar het enthousiasme van af spat. Hij gaat pianolessen verzorgen en zal ook meewerken binnen de bandvormingsklassen. Samuël is een hele goede pop pianist die daarnaast ook erg goed kan improviseren.

 

Wij wensen beide docenten ontzettend veel plezier binnen de muziekschool en hopen dat de leerlingen net zo enthousiast van muziek zullen worden als zij.