Donderdag 11 juli vanaf half 6 houden we de afsluiting van het schooljaar. Tijdens deze avond verwachten we natuurlijk al onze leerlingen, dus zet de datum gelijk even in de agenda.

Wat gaan we doen? 
We gaan er een super gezellig muziek feest van maken! We steken de BBQ aan, diverse leerlingen zullen deze avond wat laten horen (dat hoor je tijdens je les). Daarnaast is er de ruimte om lekker te jammen, de instumenten staan klaar om lekker muziek met elkaar te maken.

In het kort: Muziek, BBQ, drinken, gezelligheid

Deze avond geldt dus gelijk als voorspeelavond.
Kun je niet gelijk om half zes? Dat geeft niet, het gaat de hele avond door. Moet je eerder weg? Geen probleem, geef het gewoon door.

Voor wie is het? Voor alle leerlingen en hun gezinnen! Wij gaan er in principe van uit dat iedereen er bij is. Kun je niet? Geef dat dan door voor 1 juli.

Wat kost het? Het All-inclusive tarief is:
Kinderen tot 15 jaar: €9,-
Vanaf 15 jaar: €12,50

We willen jullie vragen om voor 1 juli aan te geven met hoeveel personen (kinderen/volwassenen) jullie aanwezig zullen zijn.

Heb je aan het eind van het schooljaar nog lessen op je leskaart openstaan? Dan kun je die leskaart ook gebruiken om voor deze avond te betalen.